A Room with a View (1985)

Film / 29. mai 2005
3/5

Langt i frå det beste romantiske dramaet eg har sett. Filmen gav meg ikkje den gode kjensla eit kvalitetsdrama i denne sjangeren bør gi. Innimellom var filmen kjedeleg, smått variert med litt morosame scener. Avstanden til favorittdramafilmane mine er nok stor. Og eg har ikkje så mykje til overs for Helena Bonham Carter.

Eg har heller ikkje så mykje til overs for Judi Dench, sjølv om eg kan tole ansiktet hennar betre. Det er altså ein fordel at ho ikkje er så altfor mykje med i denne filmen.

Historia er ei rein kjærleikshistorie, som eg nemnt over ikkje fekk den rette kjensla for.

A Room with a View 1985 plakat - Filmdagbok

Regi

James Ivory

Manus

E.M. Forster, Ruth Prawer Jhabvala

Skodespelarar

Maggie Smith (I), Helena Bonham Carter, Denholm Elliott, Julian Sands, Simon Callow, Patrick Godfrey, Judi Dench, Fabia Drake, Joan Henley, Amanda Walker

Sjangrar

Drama, Komedie, Romantikk

Land

Storbritannia

IMDb

IMDb-side om A Room with a View

Forfattar