Accepted (2006)

Film / 9. november 2006
3/5

Forventningane til denne filmen var middels. Traileren var morosam, men av den typen som ikkje kunne gi et ekte bilde av korleis filmen kom til å bli. Så kanskje filmen ikkje er så fullproppa som traileren, men han er ganske morosam tvers igjennom likevel, på et lite nivå under.

Ideen er fin. Bartleby Gaines kjem ikkje inn på college og dikter opp et nytt et for å tilfredsstille foreldra sine forventningar, faren er derimot litt skeptisk, og Bartleby må gjere meir enn å vise til eit namn: Han må ha eit skulebygg, en rektor og heile pakka. Problemet er at alt blir så realistisk at det blir ekte, skulens heimesider tar faktisk i mot søknader og gir alle svar om dei er kommen inn.

Filmspotting nemnde Lewis Black som en av dei verkeleg gode tinga i filma. Og eg kan ikkje vere meir einig, han spelar nok den artigaste karakteren her. Elles er folk rimeleg midt på treet, men heile opplegget rundt folka gjer at fokuset mitt gjekk meir mot det enn folka.

Accepted 2006 plakat - Filmdagbok

Regi

Steve Pink

Manus

Adam Cooper, Bill Collage, Mark Perez (III)

Skodespelarar

Justin Long, Jonah Hill, Adam Herschman, Columbus Short, Maria Thayer, Lewis Black, Blake Lively, Mark Derwin, Ann Cusack, Hannah Marks

Sjanger

Komedie

Land

USA

IMDb

IMDb-side om Accepted

Forfattar