Alf Prøysens barnesanger

Serie · 2001 · · 2. januar 2017
3/5

Barnesongane til Alf Prøysen har i Alf Prøysens barnesanger blitt visualisert av eit animasjonsselskap frå Sandnes. Over ei rekke år har ein og ein song fått sin eigen vesle teiknefilm.

Stilen har utvikla seg litt over tid, og nokon av figurane går igjen og er med på å danne eit oppdikta univers ut av songane.

For meg byrja det med at eg såg MusevisaNRK i jula, og held fram med å sjå dei andre songane på NRK TV på internett. Det er avgrensa kva eg fekk ut av det, men eg blei iallfall meir merksam på innhaldet i songane når eg med større konsentrasjon såg historia visuelt enn eg ville hatt å høyre songane åleine.

Målgruppa er barn, og eg tippar at dette er artig for dei yngste.

IMDb-logo
Alf Prøysens barnesanger 2001 plakat - Filmdagbok

Skodespel

Sjanger

Land