All About Steve

2009 / Film
12. oktober 2014
3/5

En film jeg meiner er bedre enn sitt rykte, er All About Steve. En komedie med Sandra Bullock, Thomas Haden Church og Bradley Cooper. Og flere, men det får holde med name dropping.

Bullock er en eksentrisk kvinne som lager kryssord. Hun er stereotypen av en kvinne som ikke trekker menn på film, med triste klær og stygge briller.

Omstendigheiter fortalt i filmen som jeg hopper over gjør at hun blir opphengt i en fyr, Steve, og bestemmer seg for å følge etter han. Han reiser i jobben, som kameramann for en tv-stasjon, og All About Steve blir en film om denne sprø etterfølgelsen og en anna historie som utfolder seg.

Jeg skulle tru denne filmen prella av meg, så forutsigbar og enkel han er. Bullock er derimot fantastisk, og morsom, i en stereotypisk rolle. Og jeg lar meg underholde gjennom hele filmen. Dette er ingen stor filmkunst, eller komedie, eller nødvendigvis romantisk komedie, men det har altså Bullock ved seg som en styrke.

All About Steve 2009 plakat - Filmdagbok