Always Be My Maybe

Eg likte denne filmen. Eg kan ikkje samanlikne han med When Harry Met Sally... slik eg har lese andre filmmeldingar gjer. Men det var ein søt romantisk komedie heilt på eiga hand. Det var ein film med morosame karakterar som verka å ha det artig i lag. Og slutten var verdt filmen i seg sjølv.

Keanu Reeves spelar seg sjølv i Always Be My Maybe, og det var eit innskot som også bidrog til at filmen blei artigare enn han i utgangspunktet var. Eg vil ikkje gå vidare inn på handlinga, då eg meiner at sjangeren og vurderinga talar for seg sjølv. Eg vil berre gjenta at dette er ein søt film som er verdt å sjå.

Always Be My Maybe 2019 plakat - Filmdagbok

Publisert

20. juli 2019 av

Merkelapp

Netflix

Regissør

Nahnatchka Khan

Manusforfattarar

Michael Golamco, Randall Park, Ali Wong

Skodespelarar

Ali Wong, Randall Park, James Saito, Michelle Buteau, Vivian Bang, Keanu Reeves, Susan Park (I), Daniel Dae Kim, Karan Soni (I), Charlyne YiVis alle 96 skodespelarar

Sjangrar

Komedie, Romantikk

Land

USA

IMDb

IMDb-side om Always Be My Maybe