Army of Darkness

1992 / Film
19. august 2006
4/5

Regissert av Sam Raimi, og med Bruce Campbell som helt og hovedrolleinnehaver.

Med alt snakket om Bruce Campbell i det siste, der alt betyr at jeg har sett han nevnt i 2–3 sammenhenger i løpet av siste veka, gav meg lyst til å se en ekte Bruce Campbell film. Som rimelig fersk på område fann jeg ut av en Evil Dead-film ville være en god plass å starte. Tidligere har jeg bare sett Bubba Ho-tep med Campbell i førarsetet, ellers har han også dukket opp i en del episoder av Lois & Clark: The New Adventures of Superman.

Army of Darkness er en kjempefilm fra ende til annan, jeg hadde aldri trodd det skulle være så festleg å se en mann med motorsag slakte ned skjelett, få alle de 'pene' damene og slenge fra seg den ene cheezy kommentaren etter det andre. Men dette gav absolutt mersmak til å se filmer av Sam Raimi eller med Bruce Campbell. Sistnemnte er min nye helt!

Det er mye jeg kunne nevnt som er artig, men det gjør seg best i sammenhengen ved å så filmen. Referanser til The Day the Earth Stood Still og Gulliver's Travels blir brukt på beste måte.

Army of Darkness 1992 plakat - Filmdagbok

Relaterte innlegg