Awesome; I Fuckin' Shot That!

2006 / Film
26. oktober 2006
4/5

Awesome; I Fuckin' Shot That! består av en herlig konsert, og flere andre kortere filmer og innslag.

Dette er en av de beste konsertene jeg har sett. I tillegg til at Beastie Boys gjør et godt show gjør det faktum at konserten og ting som skjer undervegs har blitt tatt opp med 50 håndholdte kameraer, pluss overvåkingskameraer og noen profesjonelle her og der, at jeg får følelsen av å være tilstedes.

Et surround sound-lydspor gir god lyd både framme og bak, og gir den bootleg-aktige videokvaliteten et dytt mot det bedre. Klippengen er hyppig, men ikke slitsom. Effektene er enkle, og like de som ofte er brukt i musikkvideoene til Beastie Boys. Musikken er ingenting å utsette på, jeg er stor fan av Beastie Boys.

For alle andre kan dette også være en god konsertfilm. Originalt opplegg iallfall, jeg føler jeg har lyst å se den igjen veldig snart. Anbefales.

Utgivelsen av konsertfilmen består også av en hel del kortere innslag, deriblant A Day In the Life of Nathanial Hörnblowér. Andre innslag er:

Show Intros

Samling med introvideoer som sikkert nok er brukt på storskjerm før eller under konsertene. Opptak fra Australia, dårlig morsom.

Never Stop Rapping Yet

Ord fra fans fra hele verden, samt fra Beastie Boys og deres crew, utkledd som fans eller som seg selv. En god samling med originale personer, men i seg sjøl en passe meningsløs sak. Jack Black dukker opp her, som er artig. Meningsløs, men likevel bra.

Enter Jerome Crooks' Angry World

Tour manageren til Beastie Boys er sur, irritert, engasjert, whatever. Fin kompilasjon av episoder.

Shazam! Melee

Ulike versjoner av sangen fra To the 5 Boroughs-albumet.

BBQ Cook-Off pilotepisode

Denne er for skikkelige fans. Sjøl hoppet jeg over denne 26 minutter lange etterligningen av en pilotepisode for en serie om grilling.

Awesome; I Fuckin' Shot That! 2006 plakat - Filmdagbok