Batman vs. Robin (2015)

Film / 1. juli 2015
4/5

Bruce Wayne har tatt med seg sin biologiske son Damian heim til Gotham, og gjort han til den nye Robin. Ein frustrasjon for måten Batman handterer skurkar på aukar hjå Robin, og den nye autoritetspersonen han er passar heller ikkje. Ein splid veks gradvis og utfoldar seg som det sentrale temaet i Batman vs. Robin.

Filmens historie er om en hemmeleg organisasjon, The Court of Owls, som består av menneske som styrer Gotham bak kulissene. Ein organisasjon som tidlegare berre har vore en myte, og som Bruce Wayne har jakta på siden ung alder.

Det er dyktig motstand som møter Batman i Batman vs. Robin, og det ser lenge mørkt ut. Konflikten med Robin er også djupt forankra, og kan ikkje viskast vekk på eit augneblinkark. Alt som står på spel og måten det er løyst på gjer at filmen fungerer som drama i tillegg til den forventa dosen med action.

Batman vs. Robin 2015 plakat - Filmdagbok

Merkelappar

DC Universe Animated Original Movies, Batman, DC

Regi

Jay Oliva

Manus

Bob Kane, J.M. DeMatteis, Jonathan Glapion, Peter Tomasi, Patrick Gleason, Mick Gray, Marv Wolfman, George Pérez, Scott Snyder, Greg Capullo, Bill Finger, Jerry Robinson, Andy Kubert, Grant Morrison

Skodespelarar

Stuart Allan, Troy Baker, Kevin Conroy, Trevor Devall, Robin Atkin Downes, Griffin Gluck, Grey Griffin, Sean Maher, David McCallum, Jason O'Mara

Sjangrar

Action, Animasjon, Eventyr

Land

USA

IMDb

IMDb-side om Batman vs. Robin

Forfattar