Battlestar Galactica

2003–2003 / Serie
26. juli 2008
3/5

Miniserien Battlestar Galactica kom ut i 2003 og fungerte som en pilotepisode for det som ble til serien Battlestar Galactica.

Jeg så denne miniserien ikke lenge etter den kom ut. Den gangen synes jeg ikke det var de helt store greiene. Først noen år senere, i forbindelse med at jeg startet med serien og fort ble hektet, gav jeg serien en ny sjanse.

Det var først etter å ha bli hektet og fått karakterene fra serien under huden, samt en større innsikt i hvor denne historien tok oss, at jeg satte mer pris på miniserien.

Det kan hende ting hadde vært annerledes i dag, om jeg hadde sett på dette som en pilotepisode og straks gått videre med resten. Det eneste negative jeg da vil legge til, er at sjøl da jeg hentet denne fram igjen, så synes jeg tempoet var noe labert. Som om det ikke var nok historie å fortelle på de tre timene dette varer tilsammen, fordelt på to lange episoder.

Battlestar Galactica 2003-2003 plakat - Filmdagbok

Relaterte innlegg