Bloodsport

Frank Dux (Jean-Claude Van Damme) har blitt trent av Tanaka for å delta i Kumite, ei kampsportturnering der utfalla ofte er alvorlege og i blant dødelege. Frank bestemmer seg for å reise dit, sjølv om befalet hans i militære har forbydd han å dra dit.

Dei sender to offiserar etter han, som følger han til Hongkong, men Frank slepp stadig unna. Frank deltar i turneringen og gjer det godt. Og han må møte Chong Li, den regjerande meisteren som har drepe mange av sine motstandarar.

Jean-Claude Van Damme briljerer ikkje akkurat som skodespelar, men kan absolutt slåst på film. Oppbygginga av filmen er også god, mot det som er ei turnering med fleire høgdepunkt. Den manglande evna til Jean-Claude Van Damme til å overtyda på eit emosjonelt plan hamnar i skuggen av det andre målet til filmen, og totalt sett er Bloodsport ein fornøyeleg action- og kampsportfilm, som er vel verdt å sjå om sjangeren er blant interessene dine.

Bloodsport 1988 plakat - Filmdagbok

Publisert

6. juli 2015 av

Regissør

Newt Arnold

Manusforfattarar

Sheldon Lettich, Christopher Cosby, Mel Friedman

Skodespelarar

Jean-Claude Van Damme, Donald Gibb, Leah Ayres, Norman Burton, Forest Whitaker, Roy Chiao, Philip Chan (I), Pierre Rafini, Bolo Yeung, Ken SiuVis alle 89 skodespelarar

Sjangrar

Action, Biografi, Drama, Sport

Land

USA

IMDb

IMDb-side om Bloodsport