Cavalcade of Cartoon Comedy (2008–2009)

Serie / 13. mai 2009
3/5

Seth MacFarlane er en av personlegdommane bak nyare populærkultur eg ikkje har sansen for. Hans Cavalcade of Cartoon Comedy er ikkje det verste han har laga, men viser i grunn kor lite originalt det han lager ofte er.

Dette er ei samling av uttak fra Family Guy. Korte innslag som aldri kom med. Det er enkelte karakterar som for eksempel berre seier nokon meiningar om en gammal film. Likar du Family Guy, som baserer mange av sine vitsar å poeng på å kopiere alt av referansar den kan, så kan det hende du likar dette også.

Eg slakter ikkje Cavalcade of Cartoon Comedy. Det er nokon lyspunkt. Mest av alt er det også en rekke med inntrykk. Så om eg ikkje likar det ene, så er det neste berre eit par minuttar unna.

I skrivande stund har berre halvparten av desse innslaga blitt lansert. Meir kjem altså, men tida vil vise om eg kjem til å sjå resten.

Cavalcade of Cartoon Comedy 2008-2009 plakat - Filmdagbok

Skapar

Seth MacFarlane

Skodespelarar

Seth MacFarlane, Alec Sulkin, Rachael MacFarlane, John Viener, Alex Borstein, Danny Smith (IV), Seth Green (I), Alexandra Breckenridge, Mark Hentemann, Mike Henry (VI)

Sjangrar

Animasjon, Komedie

Land

USA

IMDb

IMDb-side om Cavalcade of Cartoon Comedy

Forfattar