Day of the Dead (2008)

Film / 7. august 2012
2/5

Day of the Dead frå 2008 er en slags gjenskapning av George A. Romeros film Day of the Dead frå 1985. Med en slags meiner eg både at det er en noko fri tolking, og at den er dårleg.

Steve Miner har regissert denne filmen, som ser ut til å kommet rett på video. Manusforfattaren av denne filmen er same fyr som har skreve Final Destination-filmane, Jeffrey Reddick. Mena Suvari spelar hovudrolla. Namna er på plass, men det lykkast ikkje helt

Handlinga er den at ein by er infisert av et virus. Militære har sperret av, men nokon irrasjonelle personar vektlegg kjensler framfor fornuft, og ting går da galt.

Det er ikkje verds verste film, men forventningane var høgere da dette med Romero-tilknytinga sjåast i lys av hans eigen Day of the Dead, som er ein god film. Og desse høge forventningane gjorde at eg endet opp med å mislike det meste som skjer her. For filmen består av ein del dumme val, karakterane og manus tatt i betrakning. Og med søkelyset på detaljane er det ikkje lett å tilgi desse vala.

Day of the Dead 2008 plakat - Filmdagbok

Merkelapp

Dead

Regi

Steve Miner

Manus

Jeffrey Reddick, George A. Romero

Skodespelarar

Mena Suvari, Nick Cannon, Michael Welch, AnnaLynne McCord, Stark Sands, Matt Rippy, Pat Kilbane, Taylor Saracho, Christa Campbell, Ian McNeice

Sjangrar

Action, Grøssar

Land

USA

IMDb

IMDb-side om Day of the Dead

Forfattar