Difficult People (2015–2017)

Serie / 1. november 2017
3/5

Difficult People er en komiserie frå Hulu. I andre samanhengar enn det å sjå denne serien fortløpende ville den sannsynlegvis ikkje nådd opp. Til det har ikkje serien gode nok vitsar eller poeng ofte nok. Men å tråle seg gjennom dette på eit par dagar var innanfor.

Eg var usikker på Difficult People. Inntrykket mitt av serien basert på utanforståande observasjon, som bilde og litt tekst her og der, gjorde at eg så en trailer før eg bestemte meg for å sjå serien. Her blir de to sentrale karakterane i serien framstilt som konstant irriterte og ubehagelege folk, og det skuffet meg at de ikkje var så dryge i serien. Dei snakkar om at de er det, men de er ikkje slik.

Med andre ord er serien ikkje så fargerik som den burde vere. Eg vel å plassere denne midt på treet. Hadde berre serien levd opp til den den selger seg som, og prøver å vere, så hadde eg lett likt den.

Difficult People 2015-2017 plakat - Filmdagbok

Merkelapp

Hulu

Skapar

Julie Klausner

Skodespelarar

Julie Klausner, Billy Eichner, James Urbaniak, Andrea Martin, Cole Escola, Derrick Baskin, Shakina Nayfack, Gabourey Sidibe, Tracee Chimo, Christina Gausas

Sjanger

Komedie

Land

USA

IMDb

IMDb-side om Difficult People

Forfattar