Don't Trust the B---- in Apartment 23 (2012–2013)

Serie / 15. januar 2014
3/5

Forutan James Van Der Beek i rolla som James Van Der Beek, så har ikkje Don't Trust the B---- in Apartment 23 stort meir å gå på enn en middels komiserie.

Det handlar om June (Dreama Walker), ei ung kvinne som kjem til New York med store planar, men ender opp utan jobb og å måtte dele leilegheit med en sprø jente. Chloe (Krysten Ritter) er den sprø jenta. Ho har moral som en pirat og er en skikkeleg festjente. Med andre ord er Chloe en interessant karakter, og akkurat passe uføreseieleg til å holde koken i seriens to sesongar. I tillegg er ho venn med James Van Der Beek, som i serien alltid er ute etter meir annerkjennelse, gjerne på rekning av andre. Men som bryr seg akkurat nok om andre innimellom til at han også blir ei blanding av ein interessant og tåpeleg karakter i lengda.

Resten av persongalleriet er sånn akkurat passe. Mange stereotyper og grei fyllmasse i det korte løp. Handlingsforløpet i episodane er greit, med en og anna episode som er skikkeleg god. Det blir ikkje all verds latter undervegs, mest humring. Som sagt innleiingsvis, det er i grunn en middels komiserie, med enkelte element på toppen som gjer det passe sjåverdig.

Don't Trust the B---- in Apartment 23 2012-2013 plakat - Filmdagbok

Merkelapp

ABC

Skapar

Nahnatchka Khan

Skodespelarar

Krysten Ritter, Dreama Walker, Michael Blaiklock, Eric André, James Van Der Beek, Ray Ford, Liza Lapira, Eve Gordon (I), Peter Mackenzie, Jennie Pierson

Sjanger

Komedie

Land

USA

IMDb

IMDb-side om Don't Trust the B---- in Apartment 23

Forfattar