Escape Plan

Escape Plan er historia om ein ekspert som er hyra til å finne vegen ut av eit høgsikkerheitsfengsel, for å teste sikkerheitsnivået deira. Når han får eit spesialtilbod frå det offentlege, tar han det først som ei utfordring, men merkar etter kvart at noko ikkje er som det skal vere.

Filmen leverer ei solid rømmingshandling med typisk actionsekvensar og interessante skodespelarar. Ein del av grunnen til at filmen stikk seg ut er nok det at både Arnold Schwarzenegger og Sylvester Stallone er med. Men ein del av æra til at filmen fungerer er på grunn av måten han legg opp taktikken deira på, og mysteriet han er.

Med litt mindre vekt på action så kunne filmen ha utmerka seg endå meir. Uansett så er produksjonen god, og trass i nokre svakheiter så er filmen betre enn eg forventa.

Alt i alt var eg godt fornøgd. Det er stort sett ein solid film som byr på ein kveld med underhaldning. Om du ikkje dømmer han for hardt.

Escape Plan 2013 plakat - Filmdagbok

Publisert

9. februar 2014 av

Regissør

Mikael Håfström

Manusforfattarar

Jason Keller, Miles Chapman

Skodespelarar

Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jim Caviezel, Faran Tahir, Amy Ryan (I), Sam Neill (I), Vincent D'Onofrio, Vinnie Jones, Matt Gerald, 50 CentVis alle 81 skodespelarar

Sjangrar

Action, Thriller

Land

USA

IMDb

IMDb-side om Escape Plan