Falling Inn Love (2019)

Film / 30. august 2019
3/5

Falling Inn Love handlar om ei amerikansk kvinne som både mistar jobben og slår opp med kjærasten den same veka. Trist og utan retning i livet, går dagane i drikking og grining. Og det er i ei av desse rusa stundene ho melder seg på ein konkurranse om eit vertshus på New Zealand. Ein konkurranse ho vinn.

Dette er ei morosam og romantisk historie om å endre retning, møte nye utfordringar og bli kvitt fordommar. Det er innpakka som ein romantisk komedie, produsert av MarVista Entertainment og gitt ut av Netflix. Men kunne like gjerne ha vore ein Hallmark-produksjon, det er ein film av den typen.

Christina Milian spelar godt. Adam Demos like eins. Dei har kjemi, og filmen hastar ikkje med å gjere dei til eit par. Produksjonen er verken dårleg eller storarta. Omgivnadane er flotte med mange utandørsscener på New Zealand, og det held i massevis.

Det kokar ned til at Falling Inn Love svarar til forventningane eg fekk når eg las tittelen og såg plakaten. At filmen også leverer situasjonar eg ler av og stunder som rører. Då er alt forventar på plass.

Falling Inn Love 2019 plakat - Filmdagbok

Merkelapp

Netflix

Regi

Roger Kumble

Manus

Elizabeth Hackett, Hilary Galanoy

Skodespelarar

Christina Milian, Adam Demos, Jeffrey Bowyer-Chapman, Anna Jullienne, Claire Chitham, Blair Strang, Jonathan Martin, William Walker (XLVII), Daniel Watterson, Simone Walker

Sjangrar

Komedie, Romantikk

Land

USA

IMDb

IMDb-side om Falling Inn Love

Forfattar