Holiday in Handcuffs (2007)

Film / 18. desember 2013
2/5

Holiday in Handcuffs er ein film laga for tv-nettverket ABC. To barne- og ungdomsstjerner frå 1990-talet medverkar i hovudrollene: Mario Lopez frå Saved by the Bell, og seinare Pacific Blue. Og Melissa Joan Hart frå Sabrina, the Teenage Witch.

Film laga for tv har lenge hatt et frynsete rykte, og Holiday in Handcuffs gjer ingenting for å motbevise det. Filmen er et perfekt eksempel på middelmådigheit. Og et godt eksempel på en tåpeleg romantisk komedie.

Ettersom du aldri har tenkt å sjå filmen, avslører eg alt fort og kort: Melissa blir dumpa, så ho kidnappar Mario. Ho tar Mario med til familiens julefeiring i et hytte langt fra sivilisasjonen. Etter mange forsøk på å sleppe unna, går Mario inn for å gjere det beste ut av jula til han slepp heim. Han blir dermed med på Melissas løgn om at han er typen hennes. Til slutt blir dei forelska. Stockholm-syndromet much?

Eg lar meg tiltrekke av dårlege filmar, men blir stort sett alltid skuffa over at dei er så dårlege. Eller middelmådige. Holiday in Handcuffs har en struktur, helt kurant produksjonskvalitet, eit par kjente folk til å dempe smerten og blir dermed ikkje terror. Men så gir filmen ingenting heller. Han er til tider irriterande, rett og slett dum. Men det var vel å forvente.

Julestemning? Vel, ikkje etter mitt skjønn å dømme. Men filmen handlar veldig mykje om jul og julefeiring.

Holiday in Handcuffs 2007 plakat - Filmdagbok

Merkelappar

ABC, Julefilmar

Regi

Ron Underwood

Manus

Sara Endsley

Skodespelarar

Melissa Joan Hart, Mario Lopez, Timothy Bottoms, Markie Post, June Lockhart, Kyle Howard (I), Vanessa Evigan, Gabrielle Miller, Layla Alizada, Cedric De Souza

Sjangrar

Familie, Komedie, Krim, Romantikk

Land

USA, Canada

IMDb

IMDb-side om Holiday in Handcuffs

Forfattar