Hung (2009–2011)

Serie / 14. mars 2012
3/5

Ray Drecker (Thomas Jane) er lærar og fattig. Han treng en ekstrainntekt og blir prostituert, den einaste som sære Tanya Skagle (Jane Adams) er pimp for.

Dette er tre sesongar med Hung oppsummert i et avsnitt. Serien siktar ikkje høgt, og bommar sjeldan. Det er lite god handling, meir humor og endå meir puling. HBO sitt svar på Californication.

Like lite som serien handlar om har eg å sei om han. I byrjinga følgde eg Hung fordi det var artig. Andre og tredje sesong følgde eg fordi Hung er ein kort serie. Kvar sesong er på ti episodar under halvtimen lange. Terskelen er sopass låg med tanke på å slå i hel en kveld, ein gong i året.

Viss det høyrest ut som Hung er en langdryg serie utan lyse sider, så er ikkje det et helt korrekt bilde. Hung er en grei tidtrøyte, berre utan særleg substans. Tredje sesong er nok mest prega av dette, og trekk ned totalen.

Hung 2009-2011 plakat - Filmdagbok

Merkelapp

HBO

Skaparar

Colette Burson, Dmitry Lipkin

Skodespelarar

Thomas Jane, Jane Adams, Charlie Saxton, Sianoa Smit-McPhee, Anne Heche, Rebecca Creskoff, Gregg Henry, Eddie Jemison, Lennie James, Marylouise Burke

Sjangrar

Drama, Komedie

Land

USA

IMDb

IMDb-side om Hung

Forfattar