Ice Age: The Meltdown

Eg er skuffa, likevel om eg ikkje sat inne med nokon forventingar før filmen. Han var faktisk så kjedeleg innimellom at eg nesten sovna iallfall ti gonger. Og eg sovna skikkeleg minst to gonger.

Det einaste eg likte med filmen var det sprø ekornet som jakta på nøtta, og den gode animasjonskvaliteten. Men det skal meir til for å bli god film, dei tidene da dataanimasjon imponerte eine og åleine er over. Som eg nemnde i Hoodwinked, så var ikkje animasjonen der på topp, men filmen går utvilsamt denne ein høg gang.

Eg vil ikkje slakte Ice Age: The Meltdown. Det er ein film som tydeleg er meint for den yngre garde, med varm og sjarmerande humor. På det planet lykkast filmen. Meg på ei anna side, byrjar å bli lei av alle desse animasjonane med dyr i. Dei er så like.

Ice Age: The Meltdown 2006 plakat - Filmdagbok

Publisert

25. mars 2006 av

Merkelapp

Ice Age

Regissør

Carlos Saldanha

Manusforfattarar

Jim Hecht, Peter Gaulke, Gerry Swallow, Michael J. Wilson

Skodespelarar

Ray Romano (I), John Leguizamo, Denis Leary, Seann William Scott, Josh Peck, Queen Latifah, Will Arnett, Jay Leno, Chris Wedge (I), Peter AckermanVis alle 74 skodespelarar

Sjangrar

Animasjon, Eventyr, Komedie, Familie

Land

USA

IMDb

IMDb-side om Ice Age: The Meltdown