Pramface

Serie
2012–2014
3/5

I Pramface blir ei middelklassejente i collegealder gravid med barnet til ein arbeidarklassegut i high school-alder. Det er eit uhell i fylla og får komiske konsekvensar som blir utforska over tre sesongar.

Det er potensielt kjensler mellom desse to, og det blir garantert knytt eit band mellom dei. Dei prøver å finne ut kva dei skal gjere ut av det å få eit barn, stort sett kvar for seg, som fører til komplikasjonar. Begge har problem med at dei brått må bli ansvarlege for eit barn. Guten går i seg sjølv for å finne ut kva han må gjere for å bli vaksen, men feigar gjerne ut.

Alt på komisk vis, då dette er ein komedie og ein britisk såleis. I tillegg er det mange artige karakterar i form av venner og ikkje minst familie. Foreldra til begge to er i grunn artigare enn ungane. For med ungane er det situasjonane som oppstår som er best.

Pramface 2012-2014 plakat - Filmdagbok

Publisert

26. mars 2014 av

Merkelapp

BBC

Skapar

Chris Reddy

Skodespelarar

Sean Verey, Scarlett Alice Johnson, Yasmin Paige, Dylan Edwards, Ben Crompton, Bronagh Gallagher, Angus Deayton, Anna Chancellor, Emer Kenny (I), Miranda HennessyVis alle 91 skodespelarar

Sjanger

Komedie

Land

Storbritannia

IMDb

IMDb-side om Pramface