Star Wars: Episode I - The Phantom Menace

Film · 1999 · · 16. mai 2005
4/5

Ein ny runde med dei to første episodane før premiere på den tredje i Star Wars-serien. Det var så lenge sidan sist eg såg denne at eg hadde gløymt innhaldet.

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace er ein film som er lett å like, men det er ikkje den beste i serien. Jar Jar Binks derimot, han er noko av det verste eg har sett. For ein irriterande og grufull skapning. George Lucas kunne sett seg tent med å redigere ei ny utgåve av filmane utan Jar Jar Binks i.

No gler eg meg berre til å sjå Star Wars: Episode II - Attack of the Clones, som eg hugsar at var ein betre film.

IMDb-logo
Filmfront-logo
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace 1999 plakat - Filmdagbok

Skodespel

Liam NeesonEwan McGregorNatalie PortmanVis alle

Land