Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi

Eg har aldri hatt det næraste forholdet til Star Wars-filmane. Eg såg aldri filmane som ung, men har dei siste åra fått sett både dei gamle, dei nye og nokon mindre gode avspinnarane innimellom dette.

Difor går tankane mine når eg ser Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi til det eg har hatt eit forhold til siste tida, spelet Star Wars Galaxies: An Empire Divided. Eg samanliknar undervegs, kjenner igjen og blir stort sett svært underhalde både av dette og filmen generelt. Så mykje at filmen overgår filmopplevinga eg hadde med Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back.

Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi 1983 plakat - Filmdagbok

Publisert

3. oktober 2004 av

Merkelapp

Star Wars

Regissør

Richard Marquand

Manusforfattarar

Lawrence Kasdan, George Lucas

Skodespelarar

Mark Hamill (I), Harrison Ford (I), Carrie Fisher (I), Billy Dee Williams, Anthony Daniels (I), Peter Mayhew (II), Sebastian Shaw, Ian McDiarmid, Frank Oz, James Earl JonesVis alle 212 skodespelarar

Sjangrar

Action, Eventyr, Fantasi, Science fiction

Land

USA

IMDb

IMDb-side om Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi