Star Wars Galaxies: An Empire Divided (2003)

Spel / 9. juli 2013
3/5

Mitt første møte med Massive Multiplayer Online Role-Playing Game, MMORPG, var Star Wars Galaxies: An Empire Divided i 2003. Ein kamerat skulle kjøpe og spele dette, og eg bestemte meg for å gi det ein sjanse også.

Dette var ikkje så lenge inn i tida kor eg hadde breiband, og å kunne sitte å spele samanhengande i så mange timer på nettet som eg ville var framleis spesielt.

Det blei med ein månad speling. Det var noko å gjere her, men eg hugsar for det meste at tida gjekk med på å traske rundt og lage saker og ting. Etter en oppdatering blei køyretøy innført, og eg hugsar at dette førte til at spelet gjekk veldig seint. Så omtrent på det tidspunktet slutta eg.

Star Wars Galaxies: An Empire Divided 2003 plakat - Filmdagbok

Merkelapp

Star Wars

Skodespelarar

David Boat, Andrew Chaikin, Mary Dilts, Connie Hall, Corina Harmon, Roger Jackson, Amanda Moody, Bruce Robertson

Sjangrar

Action, Eventyr, Science fiction

Land

USA

IMDb

IMDb-side om Star Wars Galaxies: An Empire Divided

Forfattar