The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe

Film · 2005 · · 28. December 2020
3/5

Etter ei lang og roleg opning held framleis filmen framleis fram i same bane, han gjekk aldri opp i tempo. Ingenting var stort med denne, slik det var med The Lord of the Rings.

Eg har danna meg eit bilde av serien som mykje meir omfattande og interessant. Men har ikkje tenkt å dobbelsjekke no så mange år etter. Eg er redd eg ville ha blitt frykteleg skuffa. Men tilbake til filmen, ikkje eingong den typiske me er alle ein stor familie som tykkjer om kvarandre-slutten fekk meg til å føle meg involvert.

Ikkje verdt fem flate øre. Les boka eller sjå serien, men helst før du fyller 15 år.

IMDb-logo
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe 2005 plakat - Filmdagbok

Sjangrar