The Heat

Buddy cop-filmen The Heat med Sandra Bullock og Melissa McCarthy er som ei rekke andre nye filmar eg har sett i det siste, litt betre enn middels.

Det kan bety så mangt. Med The Heat betyr det at filmen var betre enn forventa. Eg har sansen for Sandra Bullock, men hadde lite tru på at denne komedien skulle fungere. No fungerer han ikkje utmerka, men filmen glimtar til nok gonger til at det går ned.

Det største plusset er at me kjem under huda på dei to sentrale karakterane våre i løpet av filmen. Ikkje mykje, men nok til å bry oss om kva som skjer. At filmen har ei altfor tynn og velkjent krimhandling utan særleg spenning trekk ned, men karakterbygginga held det gåande.

Av humor som det blir bydd på er det eit par lure kommentarar i blant, humor i dei små detaljane her og der, og eit generelt glimt i auget. Det er også nok av overdrivingar og språkbruk som er dårlegare, men som heldigvis ikkje er spesielt i vegen.

Men igjen, som berre litt over middels god film er The Heat vanskeleg å anbefale.

The Heat 2013 plakat - Filmdagbok

Publisert

29. oktober 2013 av

Regissør

Paul Feig

Manusforfattar

Katie Dippold

Skodespelarar

Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Demián Bichir, Marlon Wayans, Michael Rapaport (I), Jane Curtin, Spoken Reasons, Dan Bakkedahl, Taran Killam, Michael McDonald (XI)Vis alle 138 skodespelarar

Sjangrar

Action, Komedie, Krim

Land

USA

IMDb

IMDb-side om The Heat