The Office

2005–2013 / Serie
21. mai 2013
4/5

Det tok kort tid fra jeg begynner med The Office i 2006 til jeg blei hekta. Vitsene bygde på dagligdagse hendelser og kom ofte som små overraskelser. Kontoret til papirseljarane i Dunder Mifflin blei arenaen for god humor og flaue scenener. Flere av karakterene framstod som delvis uttilpassa, men snille personer.

Etter noen sesonger begynner serien å vise små tegn på slitasje. Formatet var ikke lenger nytt. Men samtidig fikk karakterene og handlingen utvikla seg videre. Grunnlaget for at karakterene kunne få mer tid på eiga hand var lagt. I tillegg dukket nye folk opp stadig vekk, og det var alltid artig å se på.

Det har ikke vært min låge terksel for tv-komedie, eller lojalitet til påbyrja serier, som har helde meg til The Office. Hele vegen, både forbi dei mindre gode episodene og etter at Michael Scott (Steve Carell) forlot serien, har han klart å komme med små gullkorn som har gjort det hele verdt å se.

Det har vært tider da jeg synst at serien kunne ha blitt avsluttet. Men det har gått mer på forventninger med opphav i nostalgien til The Office barndom. Å kunne leve opp til begynnelsen da jeg var hekta på det meste.

The Office 2005-2013 plakat - Filmdagbok

Relaterte innlegg

Merkelappar

The Office, NBC

Skaparar

Greg Daniels, Ricky Gervais, Stephen Merchant

Skodespelarar

Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer (I), Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Phyllis Smith, Kate Flannery, Creed Bratton, Oscar Nuñez

Sjanger

Komedie

Land

USA

IMDb

IMDb-side om The Office

Forfattar