The Office (2005–2013)

Serie / 21. mai 2013
4/5

Det tok kort tid frå eg byrja med The Office i 2006 til eg blei hekta. Vitsane bygde på daglegdagse hendingar og kom ofte som små overraskingar. Kontoret til papirseljarane i Dunder Mifflin blei arenaen for god humor og flaue scener. Fleire av karakterane framstod som delvis uttilpassa, men snille personar.

Etter nokon sesongar byrjar serien å vise små teikn på slitasje. Formatet var ikkje lenger nytt. Men samtidig fikk karakterane og handlinga utvikla seg vidare. Grunnlaget for at karakterane kunne få meir tid på eiga hand var lagt. I tillegg dukka nye folk opp stadig vekk, og det var alltid artig å sjå på.

Det har ikkje vore min låge terksel for tv-komedie, eller lojalitet til påbyrja seriar, som har helde meg til The Office. Heile vegen, både forbi dei mindre gode episodane og etter at Michael Scott (Steve Carell) forlot serien, har han klart å komme med små gullkorn som har gjort det hele verdt å sjå.

Det har vore tider då eg synst at serien kunne ha blitt avslutta. Men det har gått meir på forventningar med opphav i nostalgien til The Office barndom. Å kunne leve opp til byrjinga då eg var hekta på det meste.

The Office 2005-2013 plakat - Filmdagbok

Merkelappar

The Office, NBC

Skaparar

Greg Daniels, Ricky Gervais, Stephen Merchant

Skodespelarar

Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer (I), Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Phyllis Smith, Kate Flannery, Creed Bratton, Oscar Nuñez

Sjanger

Komedie

Land

USA

IMDb

IMDb-side om The Office

Forfattar