Guillermo del Toro's Pinocchio - Filmdagbok

Guillermo del Toro's Pinocchio

Guillermo del Toro's Pinocchio er ein storslagen og vakker film frå regissøren Guillermo del Toro. Handlinga følgjer den kjende historia om den lille trepuppen som ønskjer å bli ein ekte gut. Med sitt fantastiske visuelle design og kjærleik til detaljane, er Guillermo del Toro's Pinocchio visuell nyting frå start til slutt.

Guillermo del Toro tek oss med på ei reise til den eventyrlege verda til forfatteren Carlo Collodi, der Pinocchio og hans farsfigur Geppetto møter både farlege og vennlege figurar. Karakterane er truverdige og sjarmerende, spesielt Pinocchio sjølv, som er portrettert med ei sårbarheit og uskyld som får hjartet til å smelta.

Musikken til Alexandre Desplat er også god, med eit stemningsfull lydspor som føyer seg perfekt inn i filmen. Det er tydeleg at mykje omsorg og kjærleik er lagt ned i å skape denne filmen, og det resulterer i ei filmoppleving som er både rørande og underhaldande.

Guillermo del Toro's Pinocchio er ein film som vil appellere til både born og vaksne. Eg kan godt anbefale filmen. Det er ein film som er verdt å sjå.

#Netflix #Pinocchio