Love Hina Christmas Special: Silent Eve - Filmdagbok

Love Hina Christmas Special: Silent Eve 2000

Keitaro og jentene i Hinata House er tilbake i denne julespesialen frå Love Hina.

Det er ei tru at viss du vedkjenner deg kjærleiken til nokon på julaftan, vil du få eit godt liv med den personen. Både Keiraro og Naru har til føremål å vedkjenna seg kjærleiken sin til kvarandre, men det går ikkje heilt i samsvar med planen.

Keitaro fortel Naru korleis han føler, men han får ikkje den reaksjonen han håpt på. Ho går sin veg og tek toget til Tokyo. Keitaro og dei andre jentene følger ho, men når dei finn ho, er ho med sin gamle flamme Seta. Keitaro førestiller seg det verste og forlèt straks, utan å få vite at Naru berre fortalde Seta at ho likte Keitaro. No må Naru finne Keitaro før midnatt for å vedkjenne kjærleiken før det er for seint. Det burde ikkje vera vanskeleg, men det dukkar opp mange vanskar undervegs.

Etter å ha sett den tjuefem episodar lange serien forventa eg å bli underhalde av dette òg. Eg vart ikkje skuffa. Det er noko mindre humor enn i serien, då dette er ei meir romantisk historie. Men det er ikkje noko problem, og det er enno mange morosame stunder. Desse inkluderer Motoko som arbeider med ein fyr som tafsar på toget, at Keitaro endar opp naken i eit kjærleikshotell med Mitsumi, med meir.

Den romantiske historia var søt utan å bli altfor sentimental. Eg er sikker på at dei fleste sjåarar vil håpa at Keitaro og Naru klarer å koma saman før midnatt.

Filmen heiter Love Hina Christmas Special: Silent Eve på engelsk.