- Filmdagbok

Step Up 2: The Streets

Andre film ut i Step Up-franchisen er ein film med lause relasjonar til forgjengaren Step Up. Hovudpersonen her møter og har kjennskap til karakteren til Channing Tatum frå Step Up og overtar den metaforiske stafettpinnen. Handlinga handlar så klart om dans og føregår også i Baltimore.

Briana Evigan er Andie. Den sentrale karakteren i filmen og ny student ved kulturskulen Maryland School of the Arts. Ho har tilknyting til gatedansarar frå før, som blir splitta då ho byrjar på denne skulen.

Heile filmen handlar om ein konkurranse, The Streets, og om det nye mannskapet til Andie og deira veg fram mot konkurranse. Step Up 2: The Streets fortel denne historia med mykje spetakkel og lite substans. Det merkast mest etter at filmen er ferdig, og er for så vidt heilt greitt.

Min favoritt i filmen er Briana Evigan, som overgår hovudrolla i forgjengaren i utstråling. Eg trur det rette ordet er fengsla. Dansinga hennar, og også resten av filmen, er ikkje heilt i mi gate. Det vil sei at det er kurant å sjå på, men lite eg lar meg imponere spesielt av.

Step Up 2: The Streets slår mest an på grunn av rytme, rørsle, liv og røre. Historia er her for å kunne vise fram dette.

#Step Up