Bridgerton - Filmdagbok

Bridgerton

Bridgerton er ein fantastisk Netflix-serie som tek deg med tilbake til ein tidlegare periode i England. Handlinga følgjer familien Bridgerton og deira strabasar for å finne seg ektefeller. Daphne Bridgerton, den eldste dottera i familien, blir stadig meir populær i sosieteten, men held ein knapp på den mystiske Simon Basset, hertugen av Hastings.

Sesong to følgjer Eloise Bridgerton, den hakket yngre dottera i familien, og hennes eiga leit etter meining i kjærleik og livet. Ho er også meir interessert i å løyse mysteriet bak ein skandaløs anonym rykteskrivare enn å finne seg ein mann.

I andre sesong følgjer me også Anthony Bridgerton, den eldste sonen i familien. Han har lenge vore fokusert på å finne ei passande ektefelle til sin yngre syster Daphne, men sjølv har han ingen interesse i å gifte seg. Men no er tida inne for at han skal finne seg ei kone også.

Ein stor del av sjarmen med Bridgerton ligg i det vakre produksjonsdesignet og dei fargerike kostymedesigna. Serien er fylt med utrulege detaljar og er ein fryd for augo. Skodespelarane er òg strålande, spesielt Phoebe Dynevor som Daphne og Regé-Jean Page som Simon.

Alt i alt er Bridgerton ein underhaldande og fengslande serie. Eg gledar meg til å sjå kva som skjer med resten av Bridgerton-familien i komande sesongar.

#Netflix